11.3.2012

Joulukuu

1.12.11

Minä ja norjalainen vaihtari Henning päätettiin piristää meidän joulumieltä joulukalenterilla, jossa me vaihetaan (lähes) joka päivä pieniä lahjoja. Esim tuo hiuspanta joka on Que Manin päässä tuossa kuvassa on yks niistä lahjoista joita sain. XD Oli kyllä mukavaa. Minä myös tein host siskolleni pienen joulukalenterin, jonka ripustin sen huoneen oven kahvaan. Sinne sitten laitoin joka yö pienen yllätyksen, yleensä suklaata. :) Se tykkäs (ainakin väitti tykkäävänsä) siitä tosi paljon, ja sitten se oli tehnyt mullekin samantapaisen. >u<   


Mun tekemä kalenteri pikkusiskolle.

Siskon tekemä kalenteri mulle. <3



Jes sain ekaa kertaa kukka tarran tälläseen listaan johon saa tälläsii tarroja jos on ollu hyvä oppilas. XD

Koristelin vähän Que Manin hiuksia ja aww se on niin söpö. >w<

08.12.11

Me kaikki vaihtarit mentiin käymään nro 2 lukiossa, siellä me saatiin opastettu kierros koulussa, se oli muuten tosi hieno koulu! Sitten sen kierroksen päätteeksi me kokoonnuttiin sellaseen esiintymis saliin missä niillä oppilailla ja meillä vaihtareilla oli esityksiä. Minä ja Mikko esiteltiin Suomea siellä, Cherry Thaimaata ja Henning Norjaa.
Sen jälkeen mentiin käymään tuolla Yanqingin vanhalla shoppailukadulla, jossa saatiin käydä niissä pienissä liikkeissä ostamassa jotain halpaa kamaa. Siellä oli oikeestikki halvat hinnat, ja tosi hienot vanhat rakennukset, ihan erilaista ku niissä Pekingin uusiksi rakennetuissa kalliissa turisteille tarkoitetuissa ostospaikoissa.
Yanqingin vanhempaa keskustaa vissii. :--D Landepuolella.

Shoppailuhelvetissä syömässä. Täällä ostoskeskuksessa oli Koreatown! Tosi upeita vaatteita mutta aivan liian kalliita meidän lompakolle... :(
Näytän lahnalta mutta pointti tässä kuvassa on että SUBWAY LEIPÄ ja joulutunnelma pekingissä.

Joulukuussa tapahtu aika paljon kaikenlaista... Oli paljon kokeita, ja tosiaan! Melkein unohin! Mun vaihtarivuoden siihen mennessä parhaimman viikon. :--) Eli siis saatiin koko viikko viettää meidän kiinalaisessa luokassa! >3< Vihdoinkin oli sellanen kunnon vaihtarifiilis! Kun meidän vaihtari luokassa on tosiaan vaan neljä oppilasta... Ja siinä kiinalaisessa sitten on varmaan se 30. XD Ja ne opiskelee tarhanopettajiksi niin meillä on aika kivoja tuntejakin. :DD Paitsi että sillon oli vielä sellanen erikoisviikko, koska meillä oli viikon lopussa jonkunlainen esitys, niin meillä meni suurin osa tunneista sen esityksen harjotuksissa. Mutta ei vitsit et oli mukava viikko. En oo varmaan ollu koskaan niin väsyny ja onnellinen samaan aikaan... Okei, varmasti oon ollu, mutta tajuatte varmaan pointin.
Tulin joka aamu kouluun joskus kello 7:15, osallistuin kaikille runningtime:ille (yleensä lintsaan sieltä XD) ja olin aina ajoissa tunneilla. En kyllä opiskellut niin paljon kun suunnittelin! XD Mutta se johtu toisaalta siitä et ei ne kiinalaisetkaa opiskellu just niitte harjotusten takia. BI 

läjäys jouluaiheista taiteilua.



kiss~


JOULU oli kyllä surkein ikinä. Odotettua parempi tosin, koska järjestö kutsu meidät Pekinkiin viettämään sitä. 23. päivä Mentiin luokan kaa shoppaileen Pekinkiin, ja sit ku meiän luokka lähti takasin Yanqingiin niin minä ja Cherry jäätiin sit Pekinkiin, yhen hotellin eteen ulos istumaan. XDDd Ootettii et se järjestön täti tulis hakee meidät. Haha. Ootettiin joku puol tuntii siinä... Ei sen puolee, meillä oli ihan kivaa! 


 Sit vihdoinkin meidät haettiin sieltä ja.. öö. Otettiin bussi siitä toimistolle ja mentiin sinne oottaa porukkaa ku mentiin sit illalla syömää yhteistä jouluillallista. Pizzaa. XD Juuh no sitten mentiin sinne syömään ja oli taas kivaa. Sen jälkeen mentiin yhen järjestön työntekijän kotiin asumaan. Se oli tosi mukava perhe! Semmonen rento, kaikki osas enkkuu, sellanen amerikkalaistyylinen ehkä enemmän. Niitten koti oli sairaan hieno ja meidän huone oli paljon parempi ku mitä siellä Yanqingissä on. XD Ja niillä oli jopa oma pieni joulukuusi siellä!


24. päivä mentiin sit Cherryn kaa shoppailee. Oli ihan sairaan tylsää ja meitä väsytti eikä ollu oikee mitää tekemistä. :--D Ostin kuitenkin sit muutaman kirjan, niinkun joka jouluna mun on tapana saada lahjaksi kirjoja koska normaalisti ei oo varaa. :D Meidän jouluillallinen koostu vohveleista ja kaakaosta. :--D











28.12.2011 - 31.12.2011

Tutustuttii yhteen nro 5 lukion oppilaaseen jonka äiti työskentelee meiän koulussa. Ja sit yhtenä päivänä mentiin koulun jälkeen kattomaan sen koulua. :D Jess! 


Sit vikana päivänä, se oli lauantai, meillä oli vielä koulua. Eka tämmöne kilpailun tulosten julkasu tilaisuus, sitten luokassa pienet uuden vuoden partyt. 
Ite tulin toiselle sijalle (tieto)konekirjoituskilpailussa. Johon en kyllä osallistunukkaa. :I Tai siis. Osallistuin.








Sitten. Mentiin Pekinkiin Henningin ja Cherryn kaa koska seuraavana päivänä mulla oli Japaniin lähtö~ Ja se mitä tapahtu Pekingissä... Jää myös Pekinkiin. ._.