17.8.2011

Awesomeness.

Nyt oon sitten kotiutunut rankalta mutta parhaalta reissulta ikinä. Oon nukkunu lähes koko tän päivän kotona ihan kuolleena ja syöny. Joten, olkaapa valmiita Tukholman reissun matkaselostukseen.
Lähdin tosiaan sinne viimeviikon torstaina kaverini Janikan kanssa ja majoituimme serkkuni Santerin luona. Matkan päätarkoitus oli mennä GACKT:n keikalle.

Torstai 4.8.
Tarkoituksena oli lähteä keskiviikkona, mutta mulla oli torstaina inssi joten päätettiin lähteä torstaiyönä sitten. Inssissä oli tosiaan aika hauska juttu; mulla oli sama inssin valvoja ku mun iskällä oli sillon ku se ajo kortin.... XD Mutta kuitenkin, en päässyt läpi ja arvatkaa vaan ottiko päähän. :D No, ensviikolla uudestaan.
Lähdettiin Janikan kanssa yöjunalla istumapaikoilla kohti Tamperetta, oli kyllä ihan kamalaa. Juna oli kylmä ja lamput niin kirkkaat että siellä voinu ees nukkua kunnolla. Noh, syötii vähän eväitä, pelattiin Yatzia, juteltiin ja yritettiin nukkua.



Perjantai 5.8.
Oltiin aikasin aamulla perillä Tampereella ja meillä oli vaan jotain 5 minuuttia vaihtoaikaa Turkuun menevään junaan... Juostiin sitten sinne ja jatkettiin kohti Turun satamaa. Kateltiin maisemia ja toivottiin että juna olis aikataulussa. Junasta laivaan vaihto nimittäin oli vaan kymmenen minuuttia. No, onneksi juna oli aikataulussa vaikka lähtikin vähän myöhässä, niin kerettiin juosta laivaan ja oikeestaa melkee heti ku oltii päästy laivaan niin portit sulettiin ja laiva lähti. XD Meillä oli kansipaikat, ja ei oikee voitu tehä mitään ku meillä oli isot laukut mukana. Laivassa oli kuitenkin laukuille säilitystila, mutta se oli jo sulkeutunut, joten meidän piti oottaa Maarianhaminaan asti, että säilitystilat aukeis ja saataisiin laukut sinne. Joten nukuimme yhdessä nurkassa, lattialla, laukut kainalossa ja peitot päällä. Ite nukuin ku tukki, mutta Janika kerto et se oli jossai vaiheessa avannu vähä silmiä ja nähny jotain ruotsalaisia nauramassa meille...... :D Reilua.
Saatiin kuitenkin meiän laukut säilöö ja mentiin vähä shoppailee ja pelaa ja pyörii muutenkin ympäri laivaa.
Oltiin perillä kuuden maissa paikallista aikaa Tukholmassa. Santerin oli tarkotus hakee meiät sieltä ja meiän ois pitäny mennä suoraan sen kämpille, mutta...! Santeri ei päässykkää töistä joten mentiin sit sen työpaikalle. En oo aiemmin Tukholmassa yksin kulkenu, mutta osasinpas kuitenkin sinne! Oltiin ihan likasia ja väsyneitä sen reissun jälkee, et ainut mikä meiän päässä pyöri oli päästä laukuista eroon ja mennä suihkuun. Ootettiin kuitenkin et Santeri laitto ravintolan kiinni ja lähettiin sitten sen kämpille.





Käytii sit suihkussa ja vähän aikaa rentouduttiin siellä. Sit kaikki kolme meikattiin ja puettiin vähä parempaa päälle ja lähettiin PRIDE bileisiin yhtee puistoon. Tosiaan, oli vielä pride viikko silloin. Otettiin vähän ja juteltiin ja tutustuttiin joihinkin Santerin kavereihin. Oli kyllä mukavaa. Tai siis tosi mukavaa. Ei vitsi oli kyl ihan huippu avaus sille reissulle! :D Tultiin sit kaikki vähän hoiperrellen takasin Santerin kämpille ja laitettii nukkumaan.





Lauantai 6.8.
12 aikaan alkoi Pride Paraati, joten puettiin sinne jotain päälle, mitä nyt laukusta löyty - ei oltu ihan varauduttu siihen että osallistuttais itse paraatiin. XD Janika laitto vielä mun hiukset. ♥ Santeri meni jonnekin kaverilleen pukemaan niin saatiin taas ite suunnistaa tapahtumapaikalle, löydettiin jopa sinne ja oltiin jopa hyvissä ajoin. Bongattiin sitten Santeri sieltä ja lähdettiin yhteen puistoon mistä ne ryhmät lähtee sinne paraatiin. Kuljettiin santerin kavereiden työpaikan porukan kanssa siellä. Lähdettiin sitten kiertämään Tukholmaa ja oli aika julkkis olo ku kaikki vaa kattoo siellä tien reunassa meitä ja ottaa kuvia. :DDd Paraati kesti jotain pari, kolme tuntia. Mun jalat oli ihan kuollu sen jälkee... Ja oli kauhee nälkä ja jano ja... Mutta oli kuitenkin ihan kivaa! Paraatin jälkeen mentiin santerin työpaikalle syömään intialaista ruokaa. :3





Ainiin, ennen ku mentiin syömää niin mentiin taas sinne pride puistoon ja tavattiin taas Santerin kavereita ja hengailtiin ja tutustuttiin niitten kaa hetki.
Illemmalla mentiin Santerin kaa sen kaverin joihinkin pride jatkoille kotibileisiin - Janika jäi nukkumaan ku se oli ihan väsyny, raukka parka. No, siellä bileissä tutustuin sitten muihinkin ihmisiin vaikka en nyt jutellukkaa niitten kanssa niin paljoa. Juotii siellä sitten vähän kuoharia, istuttiin parvekkeella, ja leikin kissan kanssa, jonka jälkeen lähettiin sitten sieltä. Oltiin menossa taas pride puistoon mutta Santeri oli unohtanu sen henkkarit kotiin. Otettiin sit taksi ku busseja ei oikee kulkenu, Santeri kävi hakemassa sen henkkarit ja lähti takasin. Minä jäi kuitenkin sillä reissulla kämpille dataamaan. XD Santeri kävi sitten isommissa juhlissa jossa oli sitten niin täyttä ettei siellä voinu ees liikkuu. :D Joten joo, mulla oli paljon hauskempaa ku chattailin vaan omeglessa.

Sunnuntai 7.8.
Sunnuntaina päästiin sitten vasta shoppaileen! Käytiin eka Janikan kaa kiertelee kauppoja, ostin ite yhen mekon - mun ei ollu kyllä tarkotus ostaa mitää mut noh.... Lähinnä vaan toimin Janikan oppaana ja se sitten shoppaili. :D Käytiin myös kiertämässä vähän vanhaa kaupunkiakin, vaikka siellä ei ollukaan enää melkein mikään kauppa auki. Ja sato ihan kamalasti, koko päivän. :| Yritettiin päästä jonnekin mukavaan kahvilaan, mutta kaikki oli ihan täynnä!
Umm.. En ees oikeen muista mitä muuta tehtiin... Vissiin käytiin syömässä ja illalla käytiin kaupassa ostamassa vähän evästä illaksi ja juhlittiin sitten yhdessä Pride viikon päättymistä.




Citypupu Bobby.


Maanantai 8.8.
Shoppailtiin vähän enemmän, kun useampi kauppa oli auki. Ostin vanhassa kaupungissa sijaitsevasta kirjakaupasta Batman sarjiksen, jonka sitten luultavasti taisin unohtaa Santerille.... :| Santeri oli töissä taas tämän päivän joten kierreltiin päivä Janikan kanssa kauppoja, käytiin kahvilla Santerin työpaikalla, jossa sain kahvin ja kakkupalan hintaan 15kr. C: Tohon hintaan ei saa ees kahvia normaalista kahvilasta. Ja tosiaan, sain kaverialennuksia niin sen takia oli niin halpa. Maanantaina oli vähän parempi päivä - ei satanu koko ajan. Kun oltiin aikamme kierrelty ja shoppailtu ja Santerikin oli päässy töistä, mentiin kotia syömään ruokaa edelliseltä päivältä ja illemmalla lähdettiin sitten käymään kahvilassa, joka ei ollut enää siihen aikaan täynnä. c: Jatkettiin siitä laivalla jorpakon yli ja jatkettiin ratikalla matkaa takaisin kotiin. Loppumatka käveltiin sitten ja ihasteltiin porvarikerrostalojen eteisauloja. Yhessäkin oli kattomaalaus ja kaikki! Ei herranjumala... Olin ite ihan hyper ja kieriskelin maassakin. Juu. Taisi varmaan johtua siitä, että seuraavana päivänä oli sitten GACKTon keikka. Näin jopa yöllä siitä unta. Keikasta siis.




Unista tuli mieleen; näin aika kummallisia unia siellä ollessani. XD Yhtenä yönä näin unta että JEDWARDin John (varmaan) tanssi mulle tosi kuumaa sylitanssia seksikkäässä asussa..... Ja se tapahtu meiän talon keittiössä ja se niinku oli puoliksi meiän ruokapöydän päällä ja vissii mun äitikin siellä taustalla jotain hipsi....... Mutta sitten mun piti mennä mun kavereiden kanssa piknikille ku olin luvannu niille, joten jätin vaa Johnin sinne pöydälle ja lähdin. Ja se porukka jonka kanssa menin oli ihan ihmeellinen; kukaan niistä ei ollu mitenkää erikoisemmin kavereita keskenään, tai siis ne ei koskaan hengannu keskenään, ja yks niistä oli mun ihastus eli se nyt ei ollu ees mun kaveri. XDDd Ja siis noh. Mentiin sit kauppaa ja joku pummi pyys mua ostaa sille kaljaa mut vastasin siihen oikee pirteesti et "hei sori mut mulla on tosi kiire ja kauhee nälkä niin en kerkee!" Ja lähin sit ilosesti sinne kauppaa. Ja sitten Janika herätti mut. :D  
OK ÄLKÄÄ LUKEKO TÄTÄ ^ MUN PITI VAA MAINITA KU MUISTIN SEN UNEN NIIN HYVIN JA SE OLI TOSI HÄMMENTÄVÄ.

Tiistai 9.8.
Keikkapäivä! Oltiin eka suunniteltu et mentäis aamulla jonnekin mut minä ja Santeri koisittiin ainakin sinne 12 asti...... :D No, käytii siinä suihkussa, laittauduttiin, pakattiin ja koskus kolmen aikaa lähettiin. Käytiin yhellä metroasemalla kaupassa ja ostettiin ruokaa ja sitten mentiin jonottaan. Siellä oli jo jonkun verran porukkaa, mutta ei oltu todellakaan viimesiä. Istuttiin siinä ainakin se tunti, pari ja pelattiin Yatzia, syötiin, Janika laitto mun hiukset taas, sato vettä. Mikä siinä on ku aina ku jonotan niin on eka hyvän näkönen sää mutta sitten jossain vaiheessa alkaa sataa kunnolla...
Joskus kuuden aikaan jono lähti vähä liikkelle mutta vieläkää ei päässy sisää. Mut jouduttii silti liikkuun aika pitkälle ja saatii sit seistä yli puol tuntii siinä. Kuvattiin vähän jonoa ja oltiin suurin piirtein sitten siinä keskikohalla, ehkä vähän etupäässä. Yhessä vaiheessa sinne tuli sitten joku joka oli töissä siellä keikkapaikalla ja sano että artisti on ilmoittanu että keikkaa ei saa kuvata. Joten mulla on sitten vaa kuvia ja videoita siitä jonosta.... XD Päästiin sit sisää vähä enne seittemää - sinne ei saanu tuua ruokia eikä juomia joten kaikki meidän loput ruuat heitettiin sit pois... D: Ei voi mitää, meillä vaa ei ollu siellä kämpillä muuta ruokaa että... No mentii sit sisälle, jätettii laukku ja takki narikkaa, ostin bändipaidan, vaihdoin sen päälle siellä keikkasalissa ninjasti, hoho.








Ja nyt tulee vaikein osuus mitä pitää kirjottaa; keikka alko. Saatiin kohtuu hyvät paikat sieltä - ninjailin itteni helposti tokaan riviin ja mulla oli täydellinen näkymä Chachamaruun. OwO Ja kyllä siitä näky myös GACKT ja Jon....... Ja Takumi. c: Mutta Chacha oli kyllä ihana. Se hymyili sitä sen kaunista hymyä koko ajan, heilutti persettään ja oli muutenkin aivan mahtava. Ja meno siellä oli tosi kova, kaikki vaa huusi ihan täysiä. Ne veti siellä VANILLAn, fanservicellä ja koko yleisö laulo mukana, minä myös ja se oli oikeesti aivan ihanaa. Ei se nyt ollu yhtä energinen esitys ku tää vanhempi Vanilla Live, mutta jäljitteli sitä kovasti - samoja tanssiliikkeitä yms. Kun ne veti viimestä biisiä siellä, joka oli vähän muita rauhallisempi, olin jo ihan kuollu siinä vaiheessa. Mun jalkoja särki - mun varpaassa ei oo vieläkää kunnolla tuntoa - heikotti, ääni oli ihan kuollu, korvissa humisi - en koskaan käytä korvatulppia koska en osaa - ja oli kuuma jaja... Mutta sitten kun ne lähti siitä, oli poissa sen viis minuuttia ennen encorea, jotenkin... Musta tuntu et en ois halunnu sen ikinä loppuvan. Rakastin sitä kipua mikä mulla oli. Halusin vaan lisää. Ja kun ne lopulta tuli uudestaan lavalle niin huusin ja pompin ja rokkasin itteni ihan loppuun, ja ne veti sen viimesen biisin ihan täysillä, huudatti meitä vielä sen jälkeen varmaa ikuisuuden ja... Oikeesti, ne jotka ei ollu siellä ei vaan voi ymmärtää miltä se tuntu. Ja vielä ku toi bändi kuuluu mun parhaimpiin ja pahimpiin muistoihin, joita en ees muista, mutta aistin ne syvällä sisimmässäni, oon vaan katellu niitten naamoja screeniltä ja nyt ne oli siinä metrin päässä musta. Ei helevetti se tuntu hyvältä. Se oli oikeesti parasta ikinä. En osaa ees sanoin selittää sitä tunnetta. Olin vaan niin onnellinen sillon.
Huomasin kans jotain mitä en oo niissä miljoonassa kuvassa mitä oon Gacktosta katellu - Gacktolla on tosi hyvä perse. :D Ei vitsi ku se oli vaa siinä ilman paitaa ja katoin sitä ja sit vaa mun katse jotenki osu sen perseeseen ja ei vitsi kattelin sitä sitten siinä varmaan koko loppukeikan ajan. XD Okei kuolasin silti enemmän Chachaa, se oli jopa paremman näkönen livenä. Oikeesti. En voi uskoa sitä. Se vaan sattuu olemaan niin kaunis luonnostaan...

Löysin kuitenkin muutaman kuvan sieltä keikalta, että nauttikaa niistä vaikka ei ookkaa mun ottamia. :D


Kuvat © Jens Eklund /Jace Photography | Lisää kuvia.



Keikan jälkeen olin ihan kuollu. Mun jalat oli ihan kuolleet ja tunnottomat. Joo, mulla oli varmaa 10cm korkkarit koska muuten en ois nähny mitää. Ja vissiin mulla kädetki tärisi. En nyt kiinnittänyt siihen mitenkää huomiota ku halusin vaa kuolla pois. Oikeesti, miten voi ollakkaan samaan aikaan niin onnellinen ja niin tuskissaan... XD No, päästiin kuitenkin lähtee sieltä, ostin vielä keikkalevyn mukaan, jossa oli viimevuoden euroopankiertueelta musiikki cd ja keikka dvd (jonka oon jo kattonu kahesti ja aina nauran sille, ihan paras). Otettii meiän kamat ja mentiin mäkkärin kautta kotiin nukkumaan.



Keskiviikko 10.8.
Käytiin shoppailemassa eli tuhlaamassa viimeiset rahamme. Mää olin jo aika lailla tuhlannu rahat siellä keikalla, niin ei tullu ostettua mitää vaa tuhlasin kaikki rahani ruokaan. :--D Käytiin ekaa kertaa sushilla! Tai siis, mää oon ollu Tukholmassa tosi useesti ja siellä on jotain parisataa sushiravintolaa, enkä ollu vielä käyny yhessäkään niin nyt oli kyllä pakko. :D Mentiin PANDA nimiseen ravintolaan, jossa sai myös kiinalaista. Tilattiin santerin kanssa sellaset annokset jossa oli sushia ja dumplingeja. C: Ja tosi laimeeta wasabia! D: Mut kuitenkin, oli hyvää vaikka en tykkääkkään raa'asta lohesta. Ja muutenkin koko paikka oli tosi mukava! Sen jälkeen mentiin käymään vanhassa kaupungissa, tavattiin siellä mun serkku Heidi joka oli käymässä risteilyllä tukholmassa, käytiin kuninkaanlinnassa ja jatkettiin sitten Janikan ja Santerin kanssa suklaakuppiin - joka olikin sitten taas vaihteeksi ihan täynnä, joten mentiin käymään kahvikupissa, joka on tavallaan samaa bisnestä suklaakupin kanssa, eli niillä on samat ruokalistat yms.. Siellä oli tosi siistiä! Siellä oli sellanen hämärä kellaritila jossa oli seinillä jotain raaputuksia ja oikeet kynttilät ja kaikki! :D
Ja koska oli meidän viimeinen päivä Tukholmassa, päätettiin taas vähän juhlia illalla - Santerin kämpällä kuitenkin. Okei juhlittii aika paljonkin. :D Ei siitä sen enempää.









Torstai 11.8
Päätettiin yöllä sitten Santerin kanssa, että se tulee meidän mukaan sinne laivalle ja otetaan kansipaikkojen sijasta kaikille hytti nii voidaan nukkuu siellä. XD Santeri sitten yritti saada jonku tuuraamaan sitä töihin ja aamulla sitten lähettiin kaikki kolme käveleen kohti satamaa. Aamulla. Aikasin... Kiireellä.. :D Santerilla meni aikaa siihen kun sen piti vielä pakatakin. :D Mut joo kerettiin ihan hyvin! Laiva lähti joskus siinä 8 aikaan ja nukuttiin Santerin kaa varmaan siihen 12 asti.. Sit käytii vähä shoppailemassa ja pelaamassa ja kahvilla. Ja lopuksi... Mentiin sellaseen lasten peli/leikkipaikkaan joka oli paras ikinä! Siellä sai pelata ilmaseksi pöytäjalkapalloa! Kahdessa eri koossa! Sit siellä oli pingispöytäkin mut ei löydetty mailoja tai palloja... Mentiin vielä loppuajaksi Santerin kaa pelaa autopelejä siihen asti kunnes laiva oli satamassa. :DDd Sit juostii hakee laukut ja noustii Janikan kaa maihin ja Santeri jäi vielä sinne laivalle bilettää yksinään. Otettii siitä sit Janikan kaa juna Turun asemalle ja sieltä ostettii junaliput täydellisillä vaihtoajoilla. ♥
Oltiin sitten viiden aikaa aamulla perillä Oulussa ja otettii taxi meille ja se siitä.



Tapasimme ekana iltana siellä bileissa lentoemäntä ukkelin joka oli tosi kiva ja yritti puhua meille suomeakin koska se oli kova Kikka fani. :D Joten ihan vaan sitä ajatellen...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti